Pantofi Pablosky pentru baieti la scoala

Pantofi Pablosky pentru baieti la scoala
4 (80%) 3 votes

Cauta Aici> Pantofi Pablosky Copii Ieftini> Super Pret
Pret redus cu 50%. Acesti pantofi Pablosky de culoare neagra , Vezi AICI preturi reduceri super 🙂 pantofi Pablosky de culoare neagra sant confectionati din piele naturala la exterior, iar la interior sant prevazuti cu tehnologia InTech ceea ce permite copilului sa aiba mereu picioarele uscate si curate. InTech este o microfibra care ajuta piciorul sa respire, este foarte asemanatoare cu pielea dar rezistenta ei este mult mai mare. Probabil, este bine de stiut, ca aceasta fibra absoarbe de pana la 8 ori apa, fata de greutatea ei. Este de asemenea antimicrobiana, antialergica si nu elimina miros.

Parintii cauta si :  Pantofi pentru copii de la Kolev

Datorita liniei clasice dupa care au fost fabricati, pantofii pot fi purtati la scoala asortati atat la uniforma, cat si la o tinuta mai lejera. Sant prevazuti cu sireturi pentru a fixa mai bine piciorul. Cumpara pentru nazdravanul tau o pereche de pantofi Pablosky pentru baieti la scoala .

    Vezi ce se mai cauta pe site :
Parintii cauta si :  Pantofi negri pentru copii de la Geox

Articole pentru copii fete si baieti
Data
Descriere
Pret redus cu 50%. Acesti pantofi Pablosky negri, sant confectionati din piele naturala la exterior iar la interior sant prevazuti cu tehnologia InTech
Aboneaza-te la newsletter
Vei primi GRATIS un eBook

1 Comment

  1. Daca sant din piele naturala se merita

Comments are closed.

Pagina a fost recent modificata pe: 24, 9, 2018