Ce fel de incaltaminte de scoala pentru copii alegem ?

[maxbutton id=”111″]

Dupa data de 15 august simtim ca vara e pe duca si ca trebuie sa incepem intr-o saptamana sau doua “cautarile” ce tin de echiparea pentru gradinita si scoala 🙂 a copiilor nostri. cauta Aici super preturi reducere

Cand pornim in cautare incaltarilor pentru copiii nostri ar trebui sa tinem cont de niste aspecte simple dar care sant importante in luarea deciziei corecte de cumparare.pantofi-fete Ce fel de incaltaminte de scoala pentru copii alegem ?Trebuie sa tinem cont de un aspect important si anume ca piciorul copilului creste cu jumatate de marime la fiecare 6 luni. De aici pornesc firestile strategii in cumparare ale parintilor. Unii parinti prefera sa cumpere copilului marimi mai mari pentru a fi purtati o perioada mai indelungata. E o strategie destul de riscanta deoarece pot aparea probleme de sanatate daca sant prea mari. Fireste ca daca incaltamintea este purtanta o perioada mai indelungata trebuie sa fie si de o calitate superioara. Cand ne referim la calitate trebuie sa tinem cont in primul rand de flexibilitatea talpii, de calitatea materialului de la exterior cat si de la interior astfel incat piciorul sa respire.

Citeste Articolul >>>  Palton pentru copii

Este bine de stiut ca incaltamintea pentru copii trebuie aleasa cu grija si atentie , in caz contrar pot aparea probleme la maturitate, de genul, bataturilor, unghiilor incarnate si altele. paantofi-baieti Ce fel de incaltaminte de scoala pentru copii alegem ? In primul rand trebuie masurate ambele picioare ale copilului. Este de preferat ca aceasta masuratoare sa se efectueze seara pentru ca picioarele sant un pic mai umflate de la efortul de peste zi. Un aspect foarte important care trebuie luat in seama este acela ca trebuie sa existe spatiu in pantof de un deget de copil atat in varful incaltamintei cat si la calcaie. Este esential pentru copil sa-si miste degetele de la picior in interiorul pantofului. De asemenea si latimea pantofului trebuie sa se potriveasca cu cea a piciorului copilului. Se poate face un test simplu in acest sens si anume sa lasati copilul in pantof cateva minute dupa care sa scoateti pantoful . Daca are pielea inrosita, e clar ca latimea pantofului nu este cea potrivita.

Citeste Articolul >>>  Cadouri copii ziua copilului 1 iunie fete baieti jucarii dulciuri carti

Pentru varstele mici este indicat sa ii cumparati copilului incaltaminte cu arici. Este mai practica, mai comoda si pentru copil , dar si induce parintelui un sentiment de siguranta ca micutul nu se va accidenta atunci cand va avea sireturile desfacute . Daca ar fi sa facem si o gluma, intrebati-va oare de cate ori nu ati simtit ca va pierdeti rabdarea si putin cumpatul atunci cand cel mic parca ar “conspira” impotriva dumneavoastra incercand sa-si lege sireturile dar fara sorti de izbanda chiar atunci cand erati in criza de timp. Daca nu ati intrat inca in febra e bine sa o faceti pentru ca timpul trece cu repeziciune.

Citeste Articolul >>>  Cele mai bune 3 ghete cizme bocanci copii fete baieti