Cele mai bune console PlayStation Xbox jocuri video copii

Cauta Aici> Console Jocuri video copii Ieftine >Super Pret

Chiar au nevoie micuții noștri de cele mai bune console PlayStation Xbox ieftine ? Cauta Aici reducerile de pret din ofertă. 😃

Mă codesc de vreo lună să mă apuc să scriu câteva rânduri despre acest subiect, pentru că nu imi place. Prefer să scriu despre orice altceva ”dăcât” despre jocuri video copii ieftine. Poate așa gândesc toți parinții, mai ales când au copii care nu au depășit vârsta de șase sau opt ani. Ne strânge un pic în spate ideea că cel mic se va oploși cu o adicție încă de la o vârstă fragedă. Aici este riscul cel mai mare în această societate bazată pe consum și mai ales dominată de competiție. În primul rând mă tem să nu ajungă copilul meu un însingurat și să dezvolte o agresivitate exagerată datorită jocurilor PC de pe console Nintendo Playstation 4 sau Xbox 360 kinect.

Parintii cauta si :  Cele mai bune laptopuri ieftine copii gaming jocuri

Aici trebuie să triem video jocurile care cu adevărat sunt instructive de cele care, au ca și personaje pricipale tot felul de lighioane, monștri și mutanți, care până și adulților le pot face pielea de găină. Altă chestie de care se tem părinții ar fi aceea că, micuțul va deveni obez. Consola-Microsoft-Xbox-One-S-ieftina Cele mai bune console PlayStation Xbox jocuri video copii Acest dezavantaj poate fi oarecum înlăturat prin folosirea unei console XBOX 360 ce folosește un gadget numit kinect. Nu mai e nevoie să se folosească contolerul sau telecomanda. Mișcările utilizatorului sunt scanate de niște camere și apoi atribuite personajului din joc. De exemplu, copilul tău trebuie să simuleze în mod fizic cum joacă fotbal sau după caz, conduce vreun bolid de curse. Mișcările se vor transmite avatarului din joc. Aceste console sunt specifice celor de tip Home Entertainment. Există și portabile. Cele din urmă au încorporate atât ecranul cât și sistemul audio. Sunt un fel de telefoane mobile sau tablete , dar special concepute pentru jocuri. Firește că impactul care îl are utilizatorul cu jocul, nu este atât de intens ca în cazul unor console Home System ieftine.

Parintii cauta si :  Cele mai bune paturi supraetajate suprapuse copii

De obicei, o generație de astfel de console Playstation si Xbox ține cam cinci ani. Fiți pregătiți și pe fază pentru că în maxim doi sau trei ani, va ieși pe piața o generație de console jocuri noi. Sună destul de bine pentru cei care nu sunt impătimiți de acest tip de Entertainment , dar tare ar vrea sa aibă și ei un PlayStation 4 sau un Xbox ONE din generația a opta, la jumate din prețul cu care se vând acum. Când o sa iasă pe piață noua generație acest lucru se va întâmpla. Oricum calitatea este garantată de cei doi giganți , adică Sony si Microsoft , deci nu are rost să vă complicați cu alte ”flecuștețe” de console copii video ieftine scoase pe piață de producători mai puțin specializați. Cu putina rabdare si cu o minima informare chiar veti reusi sa aflati care sunt cele mai bune console PlayStation Xbox jocuri video copii ieftine.

Parintii cauta si :  Cele mai bune tablete ieftine copii fete baieti

Lasă un răspuns