Cadouri de Crăciun pentru copii fete băieți

4,5
(4)

Cauta Aici > Cadouri Ieftine de Crăciun >Pret Mic

Alege să oferi cadouri de Crăciun pentru copii fete băieți ieftine de genul incăltaminte, imbrăcăminte, jucării sau dulciuri. Cauta Aici 😃 oferta cu preț redus

Dacă ești la fel de simplu ca si mine, vei fi de acord că, asa cum iarna nu-i ca vara tot așa, fără daruri, Crăciunul nu este Crăciun. Dar si mai trist ar fi dacă, in acea perioadă zăpada va lipsi. Ar semăna cu imaginea unui Moș Crăciun fară barbă. Am pornit acest articol intr-o cheie tristă pentru ca tu dragă parinte, să fii pus in pielea unui copil căruia i se frustează asteptările. Așa va invăța mai mult să aprecieze ce o să primească ca si cadouri de Crăciun ieftine. Dacă ii vei oferi chiar totul pe tavă, nu va aprecia cadourile la adevărata lor valoare.

Parintii cauta si :  Jucarii copii frumoase fetite si baieti

Cu cat cadoul va fi mai scump, odata cu trecerea timpului, pentru cel care îl ofera va avea o valoare tot mai mare , iar pentru cel care îl primește va valora mai puțin. Ce deducem de aici ? Nu le putem cumpăra sentimentele si emoțiile copiilor cu lucruri costisitoare.Trenulet-Electric-Polar-Express-ieftin Cadouri de Crăciun pentru copii fete băieți Principalul cadou ar trebui sa fie timpul petrecut de parinți in compania propriilor copii. Credeți că dacă veți alerga din magazin in magazin pierzănd si o grămadă de timp in trafic in căutarea cadoului perfect, o să vă faceți micuții mai fericiți ? Nu mai bine petreceti timp de calitate cu ei, decat aproape aiurea pe drumuri ? Oare nu aveți un sfert de oră la dispoziție, la serviciu sau acasă, să studiați ”căt de căt” ofertele online in cautare de , să vă umpleți coșul cu ce trebuie si dupa aceea click si gata. E atăt de simplu. Pui in coș o bluzită si niște pantofi, un lego , o păpusă sau o mașinuță, niște cărți sau jocuri educative care stimulează inteligenta si memoria, ceva dulciuri si gata, ce mare brănză. Jucăriile pot sa devină nefunctionale chiar din prima zi.

Parintii cauta si :  Cadouri jucarii copii ieftine de Mos Nicolae fete baieti

De câte ori nu v-ati surprins băiețelul cu ”lacrimi de crocodil” pe față, pentru că a scăpat mașinuța din mână si i-a sarit o roată, sau dupa caz fetița, intr-un potop de siroaie de lacrimi si sughițuri, deoarece păpușica cea nouă a rămas fără o mână atunci când a incercat sa-i schimbe rochița. Piesele unui lego sau jetoanele unui joc se pierd cu timpul. Dulciurile se mănâncă rapid. Hainele si pantofii rămân mici sau se uzează. Cu ce s-au ales cu adevărat micuții în urma Crăciunului ? Da, asa este, au rămas cu amintirile frumoase, cu acele ancore pozitive fixate in mintea lor si de care se vor agăța toata viața, atunci cănd iși vor rememora copilăria.

Parintii cauta si :  Cadouri ieftine copii ziua copilului 1 iunie fete baieti

Ce crezi despre articol ?

Apasa si voteaza !

Average rating 4,5 / 5. Vote count: 4

No votes so far! Be the first to rate this post.

Articole pentru copii fete si baieti
Data
Descriere
Alege să oferi cadouri de Crăciun pentru copii fete băieți. 😃 Vezi Aici oferta cu preț redus la incăltaminte, imbrăcăminte, jucării sau dulciuri. Cu ce s-au ales micuții în urma Crăciunului ? Au rămas cu amintirile, cu acele ancore pozitive fixate in mintea lor si de care se vor agăța toata viața.
Nota Editorului
41star Cadouri de Crăciun pentru copii fete băieți1star Cadouri de Crăciun pentru copii fete băieți1star Cadouri de Crăciun pentru copii fete băieți1star Cadouri de Crăciun pentru copii fete băiețigray Cadouri de Crăciun pentru copii fete băieți

Lasă un răspuns