Cadouri Crăciun pentru copii fete băieți jucarii dulciuri papusi masinute cele mai bune cadouri craciun jucarii si papusi la pret mic ?

Alege să oferi cadouri de Crăciun pentru copii fete băieți ieftine de genul incăltaminte, imbrăcăminte, jucării sau dulciuri. Cauta Aici 😃 oferta cu preț redus

Dacă ești la fel de simplu ca si mine, vei fi de acord că, asa cum iarna nu-i ca vara tot așa, fără daruri, Crăciunul nu este Crăciun.

Cauta Aici > Cadouri Ieftine de Crăciun >Pret Mic

Dar si mai trist ar fi dacă, in acea perioadă zăpada va lipsi. Ar semăna cu imaginea unui Moș Crăciun fară barbă. Am pornit acest articol intr-o cheie tristă pentru ca tu dragă parinte, să fii pus in pielea unui copil căruia i se frustează asteptările. Așa va invăța mai mult să aprecieze ce o să primească ca si cadouri de Crăciun ieftine. Dacă ii vei oferi chiar totul pe tavă, nu va aprecia cadourile la adevărata lor valoare.

Citeste Articolul >>>  Cadouri Mos Nicolae jucarii copii ieftine fete baieti papusi masinute

Cu cat cadoul va fi mai scump, odata cu trecerea timpului, pentru cel care îl ofera va avea o valoare tot mai mare , iar pentru cel care îl primește va valora mai puțin. Ce deducem de aici ?

Nu le putem cumpăra sentimentele si emoțiile copiilor cu lucruri costisitoare sau Cadouri Crăciun pentru copii fete băieți.

Trenulet-Electric-Polar-Express-ieftin Cadouri Crăciun pentru copii fete băieți jucarii dulciuri papusi masinute Principalul cadou ar trebui sa fie timpul petrecut de parinți in compania propriilor copii. Credeți că dacă veți alerga din magazin in magazin pierzănd si o grămadă de timp in trafic in căutarea cadoului perfect, o să vă faceți micuții mai fericiți ? Nu mai bine petreceti timp de calitate cu ei, decat aproape aiurea pe drumuri ? Oare nu aveți un sfert de oră la dispoziție, la serviciu sau acasă, să studiați ”căt de căt” ofertele online in cautare de , să vă umpleți coșul cu ce trebuie si dupa aceea click si gata. E atăt de simplu. Pui in coș o bluzită si niște pantofi, un lego , o păpusă sau o mașinuță, niște cărți sau jocuri educative care stimulează inteligenta si memoria, ceva dulciuri si gata, ce mare brănză. Jucăriile pot sa devină nefunctionale chiar din prima zi.

Citeste Articolul >>>  Cele mai bune 5 cadouri jucarii copii fete baieti

De câte ori nu v-ati surprins băiețelul cu ”lacrimi de crocodil” pe față, pentru că a scăpat mașinuța din mână si i-a sarit o roată, sau dupa caz fetița, intr-un potop de siroaie de lacrimi si sughițuri, deoarece păpușica cea nouă a rămas fără o mână atunci când a incercat sa-i schimbe rochița. Piesele unui lego sau jetoanele unui joc se pierd cu timpul. Dulciurile se mănâncă rapid. Hainele si pantofii rămân mici sau se uzează. Cu ce s-au ales cu adevărat micuții în urma Craciunului ? Da, asa este, au rămas cu amintirile frumoase. S-au ales cu ancore pozitive in mintea lor de care se vor agăța toata viața,  cand iși vor rememora copilăria.

Citeste Articolul >>>  Cadouri copii ziua copilului 1 iunie fete baieti jucarii dulciuri carti