Tenisi Vans pentru copii fete si baieti

Aici > Tenisi Vans Adidasi Copii Fete Baieti > Pret Bun

Acesti tenisi Vans pentru copii fete si baieti , Vezi AICI super preturi reducere 🙂 se remarca in primul rand prin simplitate si confort. Ca si nota distinctiva a lor remarcam talpa groasa si vulcanizata de tip “vafela”. tenisi-vans-1 Tenisi Vans pentru copii fete si baieti Aceasta talpa o fost conceputa initial pentru a mentine o stabilitate cat mai buna a celui care poarta tenisii Vans pe placa de skateboard sau care practica si alte activitati sportive cam extreme si iesite din tiparul clasic, de genul snowboarding sau BMX. Culmea e, ca, acest tip de incaltaminte s-a impus si in moda casual. Primii pantofi Vans au fost fabricati in anul 1976 si erau destinati activitatilor sportive. Incet dar sigur , tenisii Vans s-au pozitionat cu succes in segmentul modei de strada fiind iubiti si apreciati foarte mult de catre tineri. Sant usor de recunoscut in primul rand dupa talpa si apoi pentru simplitatea designului.

Articole pentru copii fete si baieti
Data
Descriere
Acesti tenisi Vans pentru copii fete si baieti se remarca prin simplitate si confort exceptional. Sant usor de recunoscut in primul rand dupa talpa groasa.
Nota Editorului
31star Tenisi Vans pentru copii fete si baieti1star Tenisi Vans pentru copii fete si baieti1star Tenisi Vans pentru copii fete si baietigray Tenisi Vans pentru copii fete si baietigray Tenisi Vans pentru copii fete si baieti
pret mic AICI=>>  Bocanci cizme ghete copii black friday
Aboneaza-te la newsletter
Vei primi GRATIS un eBook

1 Comment

  1. am auzit ca au produse destul de bune cei de la vans

Comments are closed.

Pagina a fost recent modificata pe: 20, 2, 2018