Tenisi Vans pentru copii fete si baieti

4
(2)

Cauta Aici > Tenisi Vans Adidasi Copii Fete Baieti> Pret Mic

Acesti tenisi Vans pentru copii fete si baieti 🙂 se remarca in primul rand prin simplitate si confort. cauta Aici super preturi reducere

Ca si nota distinctiva a lor remarcam talpa groasa si vulcanizata de tip “vafela”. Aceasta talpa o fost conceputa initial pentru a mentine o stabilitate cat mai buna a celui care poarta tenisii Vans pe placa de skateboard sau care practica si alte activitati sportive cam extreme si iesite din tiparul clasic, de genul snowboarding sau BMX.

Parintii cauta si :  Promotii reduceri incaltaminte copii Paste ieftina

tenisi-vans-1 Tenisi Vans pentru copii fete si baieti Culmea e, ca, acest tip de incaltaminte s-a impus si in moda casual. Primii pantofi Vans au fost fabricati in anul 1976 si erau destinati activitatilor sportive. Incet dar sigur , tenisii Vans s-au pozitionat cu succes in segmentul modei de strada fiind iubiti si apreciati foarte mult de catre tineri. Sant usor de recunoscut in primul rand dupa talpa si apoi pentru simplitatea designului.

Parintii cauta si :  Tenisi copii Le Coq Sportif baieti fete
Articole pentru copii fete si baieti
Data
Descriere
Acesti tenisi Vans pentru copii fete si baieti se remarca prin simplitate si confort exceptional. Sant usor de recunoscut in primul rand dupa talpa groasa.
Nota Editorului
31star Tenisi Vans pentru copii fete si baieti1star Tenisi Vans pentru copii fete si baieti1star Tenisi Vans pentru copii fete si baietigray Tenisi Vans pentru copii fete si baietigray Tenisi Vans pentru copii fete si baieti

1 Comment

  1. am auzit ca au produse destul de bune cei de la vans

Comments are closed.