Sandale Rider pentru copii Neo Sandal

0
()

Cauta Aici> Sandale Ieftine slapi Copii Fete Baieti >Pret

Aceste sandale Rider pentru copii Neo Sandal, cauta Aici preturi reduceri super 😃 apartin brand-ului Brazilian Rider.

Sunt excelente in sezonul calduros fiind lejere, usoare si confortabile. Pretul acestor rider fete sau baieti este bun. Partea superioara este confectionata 100% din material sintetic, rezistent la uzura si rupere ce asigura copilului dumneavoastra comoditate, confort si nu provoaca rani pielii, problema des intalnita la .

Parintii cauta si :  Sandale pentru copii Dc albastre cu galben

sandale-baieti-albastru-cu-gri Sandale Rider pentru copii Neo Sandal Acest tip de are talpa exterioara, din cauciuc. Modelul de sandale Rider pentru copii Neo Sandal ofera aderenta si stabilitate pe orice suprafata iar logo-ul Rider, din partea superioara va asigura de calitatea si originalitatea produsului. In zilele calduroase de vara ce poate fi mai potrivit pentru micutul tau decat o pereche de sandale baieti sau fete din piele naturala ieftine.

Parintii cauta si :  Sandale copii slapi fete baieti

E bine sa mizezi pe acest model de sandale Rider pentru copii Neo Sandal .

Articole pentru copii fete si baieti
Data
Descriere
Aceste sandale RIDER pentru copii NEO SANDAL apartin brand-ului Brazilian Rider si sunt excelente in sezonul calduros fiind lejere. Pretul este bun.
Nota Editorului
31star Sandale Rider pentru copii Neo Sandal1star Sandale Rider pentru copii Neo Sandal1star Sandale Rider pentru copii Neo Sandalgray Sandale Rider pentru copii Neo Sandalgray Sandale Rider pentru copii Neo Sandal