Cum alegem geci copii paltoane fete baieti

Aici > Geci Copii Paltoane Ieftine > Super Pret

Noi parintii ne punem des intrebarea : cum alegem geci copii paltoane fete baieti ieftine de iarna . Vezi aici promotia cu pret redus. 🙂 Un nene odata, bine le zicea si anume ca, hainele au creat mai multe iluzii decat religiile. Adevarul e ca nu exista vreme rea ci doar haine prost alese. De multe ori parintii, cedeaza la fitoseniile copiilor si mai ales ale printeselor si aleg tot felul de facaturi, numai pentru ca arata bine sau si mai grav pentru ca, pe haina este o eticheta care automat te legitimeaza ca faci parte din “lumea buna” a celor cu multi bani. Daca stam bine sa ne gandim, sa porti o haina cu o eticheta a nu stiu carui brand de lux este echivalentul insignelor purtate de cei care au facut razboiul. Asa cum pentru sacrificiul depus pe campul de lupta primesti o tinichea, tot asa pentru a primi “acceptul” sa faci reclama gratis nu stiu carui brand de lux trebuie sa sari cu banu’. E cam aiurea treaba si poate de asta industria luxului este tot atat de profitabila ca si cea a tutunului si alcoolului.palton-copii-fete-elegant-ieftin Cum alegem geci copii paltoane fete baieti Dar sa revenim la adevarata noastra nevoie, aceea de a cumpara ceva de calitate care sa reflecte pretul corect. Cand e vorba de haine de iarna trebuie sa avem o idee foarte clara la ce palton sau geaca cumparam celui sau celei mici. Datorita temperaturilor scazute , acest tip de imbracaminte este ca o carte de vizita, pentru ca va fi vazuta aproape zilnic de cei din jur. Daca micutii nu sunt nevoiti sa iasa prea mult pe afara sau atunci cand o fac, se deplaseaza in mijloacele proprii de transport ale parintilor, este indicat sa poarte ceva mai “select” de genul unui palton de iarna elegant, o capa din stofa groasa sau diverse modele de poncho copii. Daca micutul tau e nevoit sa circule in mijloacele de transport in comun sau are liber la stat afara, e de preferat sa poarte o geaca. Aceasta trebuie sa fie destul de larga pentru a nu incomoda libertatea de miscare. Fie ca sunt cu modele florale, matlasate, sau in culori specifice , gecile trebuie sa asigure o protectie exterioara buna , dar si sa mentina temperatura corpului la un nivel optim. Conteaza foarte mult in acest sens captuseala, care trebuie sa acopere vatuiala din interior. De multe ori, haladuind intr-un oras toropit de frig si intr-o mare de oameni imbracati in haine cenusii, esti trezit din morocaneala formala, fiind iritat apoi amuzat de tipetele si rasetele intempestive itite de nicaieri, ale cate vreunui copil zbanghiu si poznas, imbracat in haine viu colarate de iarna, care se distreaza cu alti “tovarasi” sau care, isi scoate din pepeni bunicii sau parintii cu fitele si mofturile lui afisate in public. De aici deducem ca cei mici, stiu sa-si scoata mai bine in evidenta hainele decat adultii.

Articole pentru copii fete si baieti
Data
Descriere
Noi parintii ne punem des intrebarea : cum alegem geci copii paltoane fete baieti ieftine de iarna . Vezi aici promotia cu pret redus.
Nota Editorului
41star Cum alegem geci copii paltoane fete baieti1star Cum alegem geci copii paltoane fete baieti1star Cum alegem geci copii paltoane fete baieti1star Cum alegem geci copii paltoane fete baietigray Cum alegem geci copii paltoane fete baieti
Aboneaza-te la newsletter
Vei primi GRATIS un eBook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Pagina a fost recent modificata pe: 20, 2, 2018