Bocanci copii Timberland fete baieti

5
(1)

Cauta Aici> Bocanci Copii ieftini fete baieti> Pret Mic

Acesti bocanci copii Timberland fete baieti ieftini originali imblaniti la promotie arata bine dar sant si foarte rezistenti. 😃 cauta Aici oferte cu reduceri

Acesti sunt fabricati la exterior din piele naturala de foarte buna calitate de culoare camel iar interiorul este captusit pentru a mentine caldura in interior. Se inchid cu ajutorul sireturilor.Talpa este zimtata si aderenta. Logoul Timberland este stantat pe lateral , astfel certificand faptul ca produsul este original , de calitate si ca isi merita toti banii.

Parintii cauta si :  Bocanci copii Adidas Originals fete baieti

Ce cadou poate fi mai potrivit in materie de incaltaminte de iarna originala pentru copii decat o pereche de bocanci copii Timberland fete baieti ieftini de firma.

Parintii cauta si :  Pana la 20% reducere la apres ski copii fete baieti
Articole pentru copii fete si baieti
Data
Descriere
Pretul acestor bocanci Timberland Euro Rock pentru copii este excelent. Sant fabricati la exterior din piele naturala foarte buna calitate de culoare camel.
Nota Editorului
41star Bocanci copii Timberland fete baieti1star Bocanci copii Timberland fete baieti1star Bocanci copii Timberland fete baieti1star Bocanci copii Timberland fete baietigray Bocanci copii Timberland fete baieti