Adidasi copii Adidas pantofi sport fete baieti

Cauta Aici> Adidasi Adidas Copii Fete Baieti> Super Pret

Anotimpul calduros bate la usa si devine tot mai stringenta nevoia de baieti ieftini fireste, la cine se pune si are copii. 🙂 cauta Aici reduceri pret la oferta

Ne este mai usor sa zicem “pampersi” decat scutece, sau ca “tragem la xerox” in loc de copiator, tot asa , o intreaga gama de pantofi sport o denumim adidasi. Daca tot le zicem asa, de ce sa nu oferim copiilor nostri ceva original “de la mama lor” adica sa cumparam incaltaminte marca Adidas. Pe vremea lui nea Nicu dictatoru', erau si glume referitoare la adidasi. Asa li se spuneau si inca li se mai spun, picioarelor de porc din galantarele de la raioanele cu carne. Aceasta marca a ramas in subconstientul nostru , fiind intiparita adanc prin aceste repere.

Citeste Articolul >>>  Pantofi sport copii fuxia cu mov Kelvin

Pentru cei mai in varsta ,celebra reclama cu adidas Torsion, cu arhicunoscutul ei slogan , “Daca vrei, poti” , rulata in timpul campionatului mondial de fotbal, imediat dupa revolutie, adica in 1990, este iconica si desteapta amintiri placute, dar si melancolia faptului ca a trecut timpul prea repede si cam degeaba peste tara asta condamnata sa nu-si gaseasca drumul ei.tenisi-adidas-copii-2 Adidasi copii Adidas pantofi sport fete baieti Trecand peste aceasta poliloghie si revenind cu picioarele pe pamant , putem afirma cu tarie ca acest tip de incaltaminte pentru copii respecta toate cerintele si mai ales normele care trebuie indeplinite. Picioarele copilul fiind in crestere, trebuie sa se bucure de o atentie sporita si cand ne referim la aceasta , mentionam, elasticitate sporita pentru talpa, elemente de sustinere si intarituri de material in zonele mai sensibile , de genul calcaiului, branturi elastice, materiale care ajuta piciorul sa respire. Este bine sa cumparati copilului pantoful sport cu o marime mai mare decat poarta, pentru a fi mai lejeri si mai ales , stiut fiind faptul, ca datorita efortului depus, mai intens in anotimpul calduros , piciorul “se umfla” putin. Pantofii sport de la Adidas nu exceleaza la capitolul pret, adica inghiti in sec cand vezi cat costa , deci sant destul de accesibili.

Citeste Articolul >>>  Pantofi copii adidasi Pepe Jeans fete baieti

Totusi, e bine sa manifestati o minima atentie referitoare la falsuri, atunci cand decideti sa-i cumparati micutului o pereche de tenisi sau incaltaminte sport Adidas. E vorba de celebrul logo cu cele trei linii, de eticheta de pe interior, care este inseriata si care trebuie sa corespunda cu insemnele de pe ambalaj. Pana si ambalajul este un reper care “vorbeste” mult despre produs, in sensul ca o cutie robusta, cu toate datele de identificare este semn al unui produs original. Oricum primul semn al unui Fake este controlul vizual care ofera, la o prima inspectie, chiar si unui ochi neavizat , semnele unui lucru de mantuiala, adica cusaturi, imbinari, lipituri grosiere. In concluzie , cand doresti sa cumperi un pantof sport , primul lucru care iti vine in minte este Adidas. Aceste modele de Adidasi copii Adidas pantofi sport fete baieti au intrat foarte mult in limbajul comun ca si denumire a incaltamintei de calitate.

Citeste Articolul >>>  Pantofi sport copii adidas fete nike baieti