Sandale copii Adidas Performance Disney fete

Aici > Sandale Adidas Copii Fete Baieti >Super Pret

Aceste sandale copii Adidas Performance Disney fete, Vezi AICI preturi reduceri super 🙂 sant alegerea perfecta atunci cand decideti ca a venit momentul pentru o achizitie noua. Aceste sandale respecta tiparul incaltamimtei sport de vara. Se remarca prin simplitate si mai ales, lejeritate. m_Sandale_Adidas_Performance_Disney_AF3919_1_1467293347-187x250 Sandale copii Adidas Performance Disney fete Sant minimaliste, deci nu exista riscul sa incomodeze sau sa raneasca picioarele copilului. Sistemul de inchidere se realizeaza cu ajutorul benzilor velcrom, dand astfel mai multa autonomie si incredere in fortele proprii ale micutului. Talpa este elastica si amortizeaza foarte bine socurile. De asemenea este prevazuta cu striatii atat pe interior cat si pe exterior, pentru a preveni alunecarile si eventualele accidentari nedorite.

Articole pentru copii fete si baieti
Data
Descriere
Aceste sandale copii Adidas Performance Disney fete sant alegerea perfecta atunci cand decideti ca a venit momentul pentru o achizitie noua.
Nota Editorului
21star Sandale copii Adidas Performance Disney fete1star Sandale copii Adidas Performance Disney fetegray Sandale copii Adidas Performance Disney fetegray Sandale copii Adidas Performance Disney fetegray Sandale copii Adidas Performance Disney fete
pret mic AICI=>>  Sandale Rider pentru copii Neo Sandal
Aboneaza-te la newsletter
Vei primi GRATIS un eBook

Pagina a fost recent modificata pe: 22, 2, 2018